Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saša

7. 4. 2009 9:04
Ta událost v Antarktidě je radostná.

Znamená to, že více tučňáků přežije vyvádění mladých, protože to budou mít blíže k moři. Chtělo by to ale víc ulomených ledovců ze všech částí pobřeží.

Nejlépe by ovšem bylo, kdyby kolem pólu cirkulující studený proud podařilo zastavit/odklonit, aby Antarktida roztála celá.

0 0
možnosti

BingoXX

7. 4. 2009 8:00
tento zelený pán

je dosti hloupý i když je právník. Jinak by věděl, že z Antarktidy se uvolňují i větší kusy ledovce než je tento a to pravidelně a stále, nehledě na Gory nebo Klause a stejně tam celkově led přibývá!

0 0
možnosti

K-D

7. 4. 2009 8:30
Re: tento zelený pán

Pokud ledu přibývá a posunuje se na moře, musí nutně docházet k jeho odlamování. Čím více ledu přibude, tím více se ho odláme.

Ale - čím více lhaní a strašení lidí, tím větší šance na bruselské teplé místečko.

0 0
možnosti

dnb/

6. 4. 2009 22:23
a

biomasa? he, he, he he he he, He?;-D:-©

0 0
možnosti

K-D

6. 4. 2009 22:21
Trapné žebrání o hlasy voličů

Pan zelený právník nás bude poučovat. Kdyby alespoň sledoval televizi - ráno o tom problému mluvil geolog. V těch periodických jevech nějaké nebezpečí nevidí.

Strašení výmyslem zvaným GO na myslící lidi přestává fungovat. Víte o tom víc, než vaše odbornice JauJau o biomase? Podle článku zjevně ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
Už od studií se snažím hledat cesty pro lepší životní prostředí. Do roku 2010 v Česku (přes deset let na ministerstvu životního prostředí, nakonec krátce jako ministr ve vládě Jana Fischera). Od roku 2011 pozoruji český vývoj z francouzsko-švýcarského pomezí - nejdříve jako úředník OSN, momentálně ve Světovém fondu pro ochranu přírody (WWF). Publikované názory jsou moje osobní.

Seznam rubrik